Du visar för närvarande Vem du inte ska rösta på!

Vem du inte ska rösta på!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Politik
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Du ska inte rösta på nuvarande partier i Riksdagen. Samtliga har kränkt våra demokratiska rättigheter och begränsat vår yttrandefrihet. Det är varje persons rätt att bestämma över ens egen kropp, detta ligger fast i vår grundlag och internationella lagar och konventioner. När det gäller det långtgående försöket att tvångsvaccinera samtliga Sveriges invånare var det endast Vänsterpartiet som hade betänkligheter. Övriga tyckte att det bara var att sätta sprutan, med Hallengren och Anderson som frontfigurer. Lyssna på Hallengren här.

Sveriges regering är i hög grad inblandad i samarbete med media och social media att censurera läkare, vetenskapsmän och andra. Yttrandefrihet är inte längre en självklarhet, regeringen är ansvarig för att det finns en stark tendens att införa ett totalitär statsskick. Morgan Johansson ger säkerhetstjänster och Säpo uppdrag att övervaka de som avviker från statens narrativ. Har du betänkligheter eller en avvikande mening när det gäller vaccinationen, klimatet eller det pågående kriget i Ukraina kan du bli avstängt från social media eller ännu värre bli uppsagd eller omplacerad.

Regeringen utövar en global politik som i hög grad samordnas av WEF (World Economic Forum) och som inte gagnar Sveriges bästa. Den globala politiken, agendan 2030 har aldrig behandlats i Sveriges Riksdag eller att Svenska medborgare har fått säga sitt.

Ordet extremhöger används av politiken och media när det gäller människor som ifrågasätter vad regeringen håller på med. Vår regering diskriminerar, utövar tvång, mobbar, utesluter, övervakar och kan med all rätt benämnas som extremvänster. Vi vill åter ha en öppen och fri debatt utan att bli censurerade.

Nuvarande partier i Riksdagen är Centerpartiet, Liberalerna, Miljöpartiet, Socialdemokraterna, Sverigedemokrater, Moderaterna, Vänsterpartiet, Kristdemokraterna. Varför har inget riksdagsparti protesterat mot regeringens övertramp och kränkande behandling? Så rösta inte på dessa partier. Rösta på ett parti som ställer våra demokratiska rättigheter och yttrandefrihet främst och ser dessa som en självklarhet.

Lämna ett svar